TLD VIP DRIVING is gespecialiseerd in full-service VIP-vervoer: wij brengen diplomaten, CEO's, directieleden, managers, genodigden,… van en naar een meeting, conferentie of internationale luchthaven.
Wij zijn uw professionele partner die u naar élke bestemming brengt met een comfort en service die u snel gewend zal raken!

TLD VIP DRIVING beschikt over een eigen wagenpark dat van alle moderne comfort is voorzien. De nodige discretie en privacy wordt gegarandeerd!
LUCHTHAVEN VERVOER
Zonder zorgen op reis? Het kan!
Uw vakantie begint op het ogenblik dat u uw woning verlaat! U wordt op het gewenste tijdstip aan uw voordeur opgehaald ongeacht week/ weekend of nacht! U wordt afgezet aan de vertrekhal van de luchthaven. Geen zorgen over het vinden van een parkeerplaats of beschadiging van wagen bij terugkomst! Wij staan u op te wachten als u landt!

Bij TLD VIP DRIVING wordt u behandeld als een echte VIP!
Maximum 6 personen per wagen + bagage (1 koffer per persoon).

Wij vragen u enkel om ons zoveel mogelijk informatie te geven omtrent de afhaling en bestemming (duidelijk vermelden indien er meerdere ophaaladressen zijn) en uw persoonlijke gegevens: naam, gsm-nr, vluchtnummer, datum en uur van aankomst. Zo kunnen wij u de beste service leveren. Ook houden wij ahv het vluchtnummer eventuele vertragingen of vervroegingen in de gaten. Bij grote wijziging of gemiste tussenvlucht vragen wij om telefonisch contact op te nemen.

PRIVE-PARTIKULIER VERVOER

Heeft u stijlvol vervoer nodig voor een avondje uit, een diner of een feest?
Dan is onze privé-service is de ultieme oplossing!

De laatste jaren wordt er steeds meer en meer gebruik gemaakt van deze service. Met deze dienst komt één van onze chauffeurs u thuis ophalen, zodat u op een veilige en comfortabele manier op uw bestemming geraakt. Later wordt u op het afgesproken tijdstip terug opgehaald.

Niets is zo aangenaam als te kunnen genieten op een feestje waar u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vervoer!

SHUTTLE dienst

Verwen uw genodigden met onze shuttle pendeldienst!
In de onmiddellijke omgeving van evene-menten, beursen, ... is er dikwijls een te kort aan parkeerplaatsen. Soms kunnen de gasten niet anders dan de wagen elders te plaatsen of heeft u zelf voor dergelijke parkeerplaats gezorgd.

Onze shuttle dienst is dé ideale oplossing!

CONTACT
TLD VIP DRIVING
Kerkveldstraat 38
1760 Roosdaal
taxi@tldexpress.be
Tel: 054 / 54 40 99